Efterårets aktiviteter

Vores to første opstartsmøder i 2006 har været meget lærerige og vi håber, at de kommende møder også vil være både fagligt og socialt stimulerende for jer alle. Datoerne og overskifterne for de næste tre møder i a|EA er:

  • 31. august kl. 15-17 – Organisatorisk forankring af EA
  • 17. oktober kl. 15-17 – Værktøjsunderstøttelse af EA processen
  • 6 december kl. 15-17 – Buzz-ord (bulshit-bingo) i EA og juleafslutning

Sæt allerede nu kryds i kalenderen! På www.aeablogs.org/dk kan i løbende finde mere information om arrangementerne og EA nyheder. Hvis I har forslag til oplægsholdere eller organisationen generelt, er I altid meget velkomne til at kontakte os på ovenstående mail.
De bedste sommerhilsner,
Bestyrelsen for a|EA Danmark
John Gøtze
Søren Mortensen
Peter Dejbjerg
Rasmus Knippel
Kristian Hjort-Madsen

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name