Konference om forretnings- og it-arkitektur 25. oktober


Forretnings- og It-arkitektur hånd i hånd.
Konference den 25. oktober 2007 i Pyramiden, Dansk Industri, København.
Blandt talerne er aEA Internationals næstformand Gary Doucet, Canadas chefarkitekt. Danske aEAere er rigt repræsenteret i programmet.
Og kom så ikke og sig, at der ikke er kontante fordele ved, at være medlem af aEA: Når du tilmelder dig, så oplys at du er aEA-medlem, for så koster deltagelse kun 2975 kr (plus moms) mod en normalpris på 3700kr plus moms.
Hvis du endnu ikke er aEA-medlem, så skynd dig at melde dig ind, for vores latterligt lave medlemsafgift ($75) tjener sig dermed ind når du som aEA-medlem tilmelder dig konferencen.
Version2 vil forresten også snarligt afholde en konkurrence for arkitekter, hvor der er en fribillet på højkant, så følg med derovre.
Fra konferenceinvitationen:

Serviceorienteret arkitektur, SOA, og forretnings- og it-arkitektur (Enterprise Architecture EA) er to af de centrale områder for forretnings- og it-udviklingen i både offentlige og private organisationer. De to arkitekturområder er imidlertid begyndt at vokse sammen.
SOA har nemlig længe har været set som et teknisk projekt, der har svært ved at slå igennem på forretningsplanet, og det er her EA tankegangen tilfører den kommercielle tankegang med bedre og hurtigere resultater til følge.
Konferencens cases vil demonstrere, at med det rigtige set-up kan frugterne “høstes” allerede nu.
Vi har til denne konference håndplukket nogle af de førende arkitekter fra både den offentlige og private sektor. Heriblandt keynote speakerne, de nationale chefarkitekter fra USA og Canada, som står i spidsen for de respektive landes arkitekturudvikling, som på forskellige måder har sat fokus på udfordringerne, og som deler ud af spændende erfaringer og historier.
Fra den danske scene har vi samlet eksperter fra forskellige sektorer, der giver et bredt, men alligevel fokuseret billede af de danske forhold.

Hent programmet (PDF)

 

(comments disabled)