TOGAF – version 9 og EA-metoder generelt

Tirsdag den 10. marts kl. 13-16 inviterede a|EA til debat om den nyligt publicerede version af TOGAF – version 9 og EA-metoder generelt. Rammerne var på toppen af Deloitte’s domicil med udsigt over hele København.

Stemningen var til trods for det fuldt bookede arrangement intim og tonen stærk faglig. Det er to gode ingredienser til sparring om EA som den nye a|EA bestyrelse fremadrettet satser på.

Arrangementet blev startet af dagens facilitator John Gøtze som introducerede TOGAF9. Efterfølgende fulgte dagens første indlæg af Jan Gravesen fra IBM. Jan gav et oplæg præget af egne erfaringer og betragtninger fra og om EA-disciplinen og brugen af EA-metoder. Jan havde en masse gode referencer som flittigt blev nedskrevet af deltagerne rundt om bordet.

Andet indlæg blev præsenteret af Paul Jensen fra Cap Gemini. Indlægget komplementerede Jan’s indlæg godt, idet at rammen hovedsagligt var EA-metodik og TOGAF i det enkelte projekt. Således blev EA tilgangen set både fra et
Enterprise perspektiv og fra det enkelte projekt.

Både Jan og Paul’s indlæg var præget af dialog med de 20 deltager som efterfølgende modtog dagens slides.

Vi beklager at arrangementet blev fuldtegnet, men vi sigter fremadrettet på denne mere intime form, hvorfor du opfordres til at tilmelde dig hurtigt næste gang.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name