Medlemsmøde: EAs mangfoldighed

a|EA inviterer til debat om forskellige tilgange til EA-arbejdet.

Tidspunkt: Den 27. maj kl. 13-16.
Sted: Sirius IT på Rygårds Allé 131 i Hellerup.

EA er en meta-disciplin, og det er derfor kun naturligt, at der er mange tilgange til EA-arbejdet. På medlemsmødet bidrager bl.a. Nykredit, KMD, Københavns Kommune, Sirius IT og Den Digitale Taskforce med korte præsentationer af deres tilgange til EA-arbejdet.

Debatten vil blive faciliteret af Peter Engelund Christiansen.

Arrangementet er forbeholdt a|EA-medlemmer og førstegangsdeltagere i a|EAs arrangementer. Der er et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet. Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til arrangementer@aeadanmark.dk.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name