Medlemsmøde den 27. oktober: Standardløsninger versus egenudviklede løsninger – et EA-strategisk valg

It-porteføljen i flere virksomheder udgøres af én standard ERP-løsning (best-of-suite). I andre virksomheder vælger man forskellige it-løsninger til forskellige forretningsområder (best-of-suite). Strategien for valg af it-løsninger har stor betydning for den samlede arkitektur – og EA-strategi for valg at it-løsninger.

På medlemsmødet vil a|EAs formand, Kristian Hjort-Madsen fra Finansministeriet præsentere, hvordan forskellige scenarier for valg af standardløsninger og egenudviklede løsninger kan se ud. Herefter vil Senior Manager Enterprise Architecture, Jan Staack fra Carlsberg fortælle om, hvordan Carlsberg har valgt at bygge deres strategi på en kombination af ERP og egenudviklede it-løsninger.

Tidspunkt: Den 27. oktober kl. 13-16.

Sted: Carlsberg Conference Centre, Gamle Carlsberg Vej 15, 2500 Valby.

Arrangementet er forbeholdt a|EA-medlemmer og førstegangsdeltagere i a|EAs arrangementer. Der er
et begrænset antal pladser, som tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Du kan tilmelde dig ved at sende en e-mail til arrangementer@aeadanmark.dk.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name