Find EA-inspiration på nettet

I en disciplin som enterprise arkitektur, som stadig er under udvikling på mange områder, er det vigtigt at følge med i nye idéer, erfaringer og teorier. aEA Danmark forsøger at skabe forbindelser og vise hvad der sker i Danmark, men hvor kan man ellers finde inspiration ude på nettet?

Nedenfor er to eksempler:

Forrester EA Community – et forholdsvist nyetableret community med et rimeligt aktivt forum. Dette community tjener naturligvis som et promotion/research værktøj for Forrester, men er gratis at deltage i. Jeg stillede selv et spørgsmål ang. EA-bog anbefalinger før min sommerferie, og jeg fik flere gode svar tilbage.

#entarch på Twitter – mikroblogging-tjenesten Twitter er et godt værktøj til mange ting, også EA-research. På Twitter bruges såkaldte “hashtags” til at kategorisere de forskellige opdateringer folk skriver. Indenfor EA samles samtalen omkring hashtagget #entarch. Her kommer hundredevis af beskeder hver dag, så det er nok ikke realistisk at læse dem allesammen. Men det kan være interessant at følge samtalen i bidder, og evt. spotte interessante EA-eksperter, som man så kan abonnere på, enten på Twitter eller via deres blogs. Jeg abonnerer selv på #entarch hashtagget gennem Google Reader. Copy/paste denne adresse for at gøre det samme: http://search.twitter.com/search.atom?q=%23entarch

EA Blogs – lidt selvpromovering skal der også være plads til. Næstformand John Gøtze har lavet siden EA Blogs, som aggregerer en masse interessante EA-blogs. En nem måde at komme i gang med at læse indhold fra et sæt validerede kilder.

Det er sikkert flere andre steder, man kan finde interessant EA-indhold på nettet. De ovenstående er eksempler på min egne kilder. Skriv en kommentar med dine egne forslag på hvor man tilegne sig EA-relateret viden.

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name