Medlemsmøde: Enterprise arkitektur hos Pandora & information om Journal of Enterprise Architecture

Vi når endnu et arrangement inden sommeren sætter ind, denne gang med erfaringer fra en rigtig EA-praktiker.

Vores gæst på næste møde er Claus Thorsen, Group Enterprise Architect hos smykkefirmaet Pandora. Han vil fortælle om hvordan man starter EA-arbejdet op i en global virksomhed med en meget lille intern IT- afdeling. Claus vil fortælle, hvilke dele af EA arbejdet han har prioriteret, om opnåede resultater samt, hvad der skal ske fremad.

På mødet vil John Gøtze også præsentere om Journal of Enterprise Architecture, foreningens “medlemsblad”. John vil vise interessante eksempler på artikler og research fra de seneste numre og forklare hvordan du kan få dit indlæg i journalen.

Tilmeld dig her. Vi glæder os til at se jer.

Tidspunkt: 21. juni kl. 17-19.

Sted: Accenture på Arne Jacobsens Allé 15 i Ørestaden

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name