Medlemsmøde: EA i to danske finansielle institutioner

På vores næste møde i AEA handler det om EA i den finansielle sektor. AEA er glade for at kunne præsentere oplæg af to erfarne enterprise arkitekter med hver deres perspektiv.

Mikkel Haugsted Brahm er teamleder for Nykredits enterprise arkitekter. Han har arbejdet i Nykredit i 10+ år og med udvikling generelt i 20+ år. Mikkel har både en forretningsmæssig og en it-mæssig uddannelsesbaggrund, og arbejder i Nykredit både med definition og realisering af enterprise arkitektur.

Temaet for Mikkels indlæg er hvordan den stigende kompleksitet i stadigt mere integrerede løsninger på enterprise niveau tackles. Fokus vil være på hvordan beslutningstagere kan klædes på til at træffe beslutninger om udvikling, med store konsekvenser for virksomheden, når nu emnet som udgangspunktet er langt fra at være intuitivt og overskueligt.

Søren Staun Biangslev er områdechef for Arkitektur & Metode i PFA (31 medarbejdere). Området består af Arkitektur & Strategi, Process Excellence og IT Sikkerhed. Søren har været ansat i PFA i næsten 3 år. Søren har arbejdet med at skabe en arkitekturfunktion, forsimpling af applikationslandskabet og på at etablere en styret proces for arkitektur i PFA.

Sørens indlæg handler om, hvordan det er nødvendigt at tilpasse enterprise-arkitektur initiativer til den organisation de skal virke i, for at de skal være effektive. Det handler meget om mindset hos en enterprise-arkitekt i et firma der står foran at starte denne rejse og at det er vigtigere at fokusere på arkitektur-processen end hvilket rammeværk man skal fylde sine artefakter ind i. Han garanterer et par skub til den gængse forståelse af EA.

Tidspunkt: mandag d. 1. oktober kl. 17-19.
Sted: Hos Accenture på Arne Jacobsens Allé 15 i Ørestaden (mødelokale i stueetagen)

Tilmeld dig her. Vi glæder os til at se jer.

 

 

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name