Medlemsmøde: EA i kommunerne

OBS: opdateret mødested

——————————————

Efter den store interesse for vores sidste arrangement om EA i den offentlige sektor, forsætter vi med et relateret emne: EA i kommunerne.

EA i Københavns Kommune, Koncernservice
v/Thomas Pedersen
Københavns Kommune er med sine 45.000 medarbejdere en af Danmarks største arbejdspladser og har en it-portefølje, som matcher denne kompleksitet og størrelse.
I Kommunen er Koncernservice, med sine 500 medarbejdere, en organisation der bl.a. leverer services inden for it til alle medarbejdere i Kommunens syv forvaltninger. Digitalisering, en enhed i Koncernservice, anvender EA som disciplin og fagligt værktøj til, at opnå bedre fleksibilitet og tværgående it-understøttelse af forretningsbehov if. med konsolidering af systemer og nye it-anskaffelser. I oplægget gives der indsigt i, hvordan Digitalisering praktiserer og forankrer EA i Københavns Kommune.

Fælleskommunal enterprise arkitektur, KOMBIT
v/ Mette Kurland
KOMBIT vil fortælle om det aktuelle arbejde med den fælleskommunale rammearkitektur, udviklet af KL, kommunerne og KOMBIT på baggrund af den fælleskommunale digitaliseringsstrategi. Rammearkitekturen er forankret i arkitekturrådet og er en logisk konceptuel måde at arbejde med arkitektur på samt udgør grundlaget for udviklingen af den fælles kommunale infrastruktur herunder konkrete støttesystemer.

Tilmeld dig her: http://goo.gl/sF7o6

(OBS: du modtager ikke en bekræftelse på din tilmelding)

Vi glæder os til at se jer.

Tidspunkt: onsdag d. 6. marts kl. 16-18.30.
Sted: Auditorium 4, IT-universitet, Rued Langgaards Vej 7, 2300 København

 

Comments: 2

Leave a reply »

 
 • […] Danmark afholder den 6.marts 2013 et arrangement om enterprisearkitektur på kommunalt plan. Arrangementet er bygget op omkring to foredrag, hvoraf det første omhandler, hvordan Københavns Kommune […]

   
   
   
 • […] fra mødet om EA i kommunerne 6. marts er nu […]

   
   
   
 • Leave a Reply
   
  Your gravatar
  Your Name