Om AEA Danmark

AEA Danmark er den danske afdeling af Association of Enterprise Architects (AEA).

Association of Enterprise Architects er et fagligt netværk for arkitekter der søger viden og sparring om emner indenfor Enterprise Architecture. Foreningen blev stiftet i USA, men har i dag afdelinger mange steder i verden, herunder i Danmark.

I Danmark afholdes medlemsmøder 4-6 gange årligt. Møderne er oftest fokuseret på et bestemt tema og der er oplæg og cases interessante for temaet. Over de seneste par år har vi haft talere fra eksempelvis ATP, SKAT, DR, Nykredit, PFA Pension, Finansministeriet, fra både den amerikanske, canadiske og danske regering.

Foruden det rent faglige er møderne naturligvis også en oplagt mulighed for at sparre og networke med kollegaer fra branchen. AEA Danmark har medlemmer fra både kunde, leverandør og rådgivningsvirksomheder på alle niveauer – lige fra studerende til arkitekter i ledende stillinger.

AEA er altid på udkig efter idéer og forslag til møder og aktiviteter. Hvis du har lyst til at holde et oplæg eller kender nogen der gør kan du kontakte os på aeadenmark@gmail.com

Comments

No comments so far.

  • Leave a Reply
     
    Your gravatar
    Your Name